Dieren Onesies /

Heren Onesies

Heren of Mannen Onesie kopen?


Eigenlijk maken we je het op deze site heel erg simpel. Alle modellen die wij verkopen zijn Uniseks modellen. Dit houdt in dat deze zowel voor mannen als vrouwen geschikt zijn. Je hoeft er bij het kiezen van een model dus geen rekening mee te houden of dit een onesie voor mannen is of een onesie voor vrouwen. 

Een beetje stoere kerel kan zijn mannelijkheid prima laten schitteren in een mooie Roze Eenhoorn Onesie en voor een stoere vrouw is de vleermuis natuurlijk ook geen enkel probleem!

Duo Onesies

Wat natuurlijk extra leuk is, is dat er ook modellen zijn waarmee je samen een leuk duo kan vormen. Zo gaat de Eeyore Onesie natuurlijk perfect samen met de Tijgertje en kan je samen als Blauw & Roze konijn als goed team verschijnen op een feestje. Ook de Roze Dino en Groene Draak zijn te gek om te combineren!

Wil je een heel team vormen? Dan zijn natuurlijk de 4 Pokemon onesies, de Minions of alle Eenhoorns samen natuurlijk erg leuk om samen aan te schaffen. 


Weergave:
  1 / 2  Bezig met laden...
   1  2  


Uw voordelen

✓ Snelle verzending
✓ Gratis verzending
Achteraf betaling
✓ Unieke modellen
✓ Niet goed, geld terug
✓ Klantscore: 9.8

Klantenservice

★ Verzending
★ Betalen
★ Retourneren
★ Contact
★ 085 - 30 32 603
 

Student Onesie


Dieren Onesies is een onderdeel van de site StudentOnesie.nl klik op het onderstande logo om naar de officiele site te gaan waar je jouw bestelling kan plaatsen. 

Uw voordelen

 Snelle verzending
 Gratis verzending
 Achteraf betaling
 Unieke modellen
 Niet goed, geld terug
 Klantscore: 9.8

Verzendpartners

Partners

Contact

Vestigingsadres 
Martinus Nijhofflaan 352
2624MG, Delft

Post/retour adres 
Postbus 6060
2600 JA, Delft

Email: info@studentonesie.nl
Telefoon: 085-30 32 603
KvK: 62049984
BTW Nr.: NL205289563B01