Bancontact / Mister Cash


Bancontact/Mister Cash zorgt al sinds 1989 voor vlot betalingsverkeer en groeide intussen uit tot Belgische marktleider van elektronische kaartbetalingen. Betalingen via deze weg zijn voor ons direct zichtbaar waardoor de order zo snel mogelijk in behandeling genomen kan worden.

IDEAL


Met iDEAL betaal je eenvoudig, veilig en snel al je online aankopen. Je rekent af in jouw vertrouwde internet-betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. Groot voordeel van betalen met iDEAL is, dat we alle voorradige artikelen direct aan je leveren.

AfterPay


AfterPay voert voor Dieren Onesies het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product te betalen. Je kunt bij ons betalen met een digitale factuur tot een bedrag van €250,- Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kan je natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. Je kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website. Op het moment is deze service alleen beschikbaar voor klanten binnen Nederland. Zodra AfterPay de mogelijkheid voor ons doorvoert om dit ook voor Belgische klanten beschikbaar te maken dan zullen wij dit per direct invoeren.

VISA EN MASTERCARD


Bij Dieren Onesies kan je veilig betalen met Mastercard en Visa. Na verificatie wordt je bestelling direct verwerkt. Het versturen van de gegevens naar de creditcard maatschappij, het autoriseren en de terugmelding van de autorisatie vindt doorgaans plaats binnen 15 seconden. Je creditcardgegevens worden beveiligd verstuurd en niet door ons opgeslagen.

SOFORT Banking


Met SOFORT Banking is het online betalen eenvoudiger dan ooit! U gebruikt hiervoor gewoon uw vertrouwde gegevens van Internetbankieren. Deze methode is geheel veilig. Het betalingsproces vindt in real-time plaats, zodat uw bestelling - sneller dan bij een gewoonlijke bankoverschrijving - direct kan worden verwerkt.

PAYPAL


Met PayPal kunnen bedrijven en consumenten met een e-mailadres betalingen online verzenden en ontvangen op een veilige, gemakkelijke en voordelige manier. De service van PayPal, waarmee gebruikers gratis betalingen kunnen versturen, kan worden gebruikt vanaf pc's en mobiele telefoons.

BANKOVERSCHRIJVING


Je kan ervoor kiezen om het totaalbedrag via een handmatige overschrijving over te maken aan Dieren Onesies. Je dient dan zelf de betaling te voldoen via internetbankieren of via een schriftelijke overschrijving. Vooruitbetalen is een veilige manier van betalen waarbij het bedrag één of meerdere dagen onderweg zal zijn voordat het bij Dieren Onesies wordt bijgeschreven. Dit kan een vertraging opleveren in de levertijd van je bestelling. Zodra de betaling binnen is, ontvang je hiervan per e-mail een bevestiging. Wil je een bestelling doen via een bankoverschrijving? Stuur ons dan een berichtje via het contactformulier met je aanvraag. Wij zullen dit zo snel mogelijk beantwoorden.

Uw voordelen

✓ Snelle verzending
✓ Gratis verzending
Achteraf betaling
✓ Unieke modellen
✓ Niet goed, geld terug
✓ Klantscore: 9.8

Klantenservice

★ Verzending
★ Betalen
★ Retourneren
★ Contact
★ 085 - 30 32 603
 

Student Onesie


Dieren Onesies is een onderdeel van de site StudentOnesie.nl klik op het onderstande logo om naar de officiele site te gaan waar je jouw bestelling kan plaatsen. 

Uw voordelen

 Snelle verzending
 Gratis verzending
 Achteraf betaling
 Unieke modellen
 Niet goed, geld terug
 Klantscore: 9.8

Verzendpartners

Partners

Contact

Vestigingsadres 
Martinus Nijhofflaan 352
2624MG, Delft

Post/retour adres 
Postbus 6060
2600 JA, Delft

Email: info@studentonesie.nl
Telefoon: 085-30 32 603
KvK: 62049984
BTW Nr.: NL205289563B01