In de regel houden wij aan dat pakketten welke voor 16:00 besteld zijn dezelfde dag verwerkt en verzonden worden. I.v.m. drukte kan het zijn dat deze tijd in enkele uitzonderingen niet gehaald wordt. Wij zorgen er voor dat het pakketje sowieso binnen 24 uur verzonden wordt. Dit zal betekenen dat het pakketje de volgende dag afgeleverd wordt door de bezorger van BPost (België) of PostNL (Nederland). Uiteraard zijn wij bij deze levertijden ook afhankelijk van deze verzenddiensten en wij hebben helaas geen invloed op enige vertraging binnen het verzendtraject van BPost/PostNL.

Benelux


Momenteel verzenden wij onze pakken binnen de volledige Benelux. De verzending zal verzorgd worden vanuit onze opslag in Nederland en van hieruit verzenden wij de pakketten naar België, Luxemburg en binnen Nederland.

Bestellingen in het weekend


Uiteraard is het mogelijk om ook een bestelling in het weekend bij ons te plaatsen. Deze bestellingen zullen door BPost/PostNL op de eerstvolgende werkdag (maandag) verwerkt worden waarna het pakketje op de dinsdag in huis verwacht kan worden. 

Track & Trace


Wij maken gebruik van de Track & Trace service van BPost/PostNL waarbij het mogelijk is om het pakketje online te volgen. In de mail die verstuurd wordt zodra het pakketje klaargemaakt is voor verzending is deze Track & Trace code te vinden. Na ontvangst van de mail kan het zijn dat deze code nog niet actief is, dit komt omdat deze tussen 21:00 en 02:00 pas zijn eerste scan krijg in het verzenddepot van de verzenddienst waarna deze te volgen is.

Uw voordelen

✓ Snelle verzending
✓ Gratis verzending
Achteraf betaling
✓ Unieke modellen
✓ Niet goed, geld terug
✓ Klantscore: 9.8

Klantenservice

★ Verzending
★ Betalen
★ Retourneren
★ Contact
★ 085 - 30 32 603
 

Student Onesie


Dieren Onesies is een onderdeel van de site StudentOnesie.nl klik op het onderstande logo om naar de officiele site te gaan waar je jouw bestelling kan plaatsen. 

Uw voordelen

 Snelle verzending
 Gratis verzending
 Achteraf betaling
 Unieke modellen
 Niet goed, geld terug
 Klantscore: 9.8

Verzendpartners

Partners

Contact

Vestigingsadres 
Martinus Nijhofflaan 352
2624MG, Delft

Post/retour adres 
Postbus 6060
2600 JA, Delft

Email: info@studentonesie.nl
Telefoon: 085-30 32 603
KvK: 62049984
BTW Nr.: NL205289563B01