Onesies voor een groep bestellen


Regelmatig voorzien wij kleine en grote gezelschappen van een enorm leuke outfit. Lijkt jou dat ook wat en wil je met je vereniging, club of groep vrienden ook graag een grote hoeveelheid onesies bestellen? Dan staan wij klaar om jou hierin te voorzien. Bij een grote afname hebben we de mogelijkheid om een speciale prijs op maat te maken en dit kan al vanaf een groep van 10 personen. 

Levertijd


De levertijd van een grote bestelling is afhankelijk van de omvang. Vaak kunnen wij direct uit voorraad leveren, maar mocht dit niet mogelijk zijn dan zal de order op bestelling plaats vinden. Dit houdt in dat de levertijd naar ongeveer anderhalf á twee weken zal gaan. 

Modellen en maten


Uiteraard is het mogelijk om een grote bestelling te plaatsen voor alle modellen die beschikbaar zijn op onze website. Hiernaast kunnen wij via onze leverancier ook aan veel andere modellen komen. Heb je dus een model in gedachte die niet op de site staat? Neem dan contact met ons op en waarschijnlijk kunnen we je hier alsnog in voorzien. 

Ook is het hierbij mogelijk om verschillende maten aan te vragen. Zo zijn er maten beschikbaar vanaf een lichaamslengte van 70cm tot een lengte van 195cm. 

Offerte


Is je interesse gewekt? Stuur ons dan vrijblijvend een berichtje via de Contact pagina met daarin het model en de hoeveelheid en wij zullen binnen 12 uur een offerte op maat aanbieden. Uw voordelen

✓ Snelle verzending
✓ Gratis verzending
Achteraf betaling
✓ Unieke modellen
✓ Niet goed, geld terug
✓ Klantscore: 9.8

Klantenservice

★ Verzending
★ Betalen
★ Retourneren
★ Contact
★ 085 - 30 32 603
 

Student Onesie


Dieren Onesies is een onderdeel van de site StudentOnesie.nl klik op het onderstande logo om naar de officiele site te gaan waar je jouw bestelling kan plaatsen. 

Uw voordelen

 Snelle verzending
 Gratis verzending
 Achteraf betaling
 Unieke modellen
 Niet goed, geld terug
 Klantscore: 9.8

Verzendpartners

Partners

Contact

Vestigingsadres 
Martinus Nijhofflaan 352
2624MG, Delft

Post/retour adres 
Postbus 6060
2600 JA, Delft

Email: info@studentonesie.nl
Telefoon: 085-30 32 603
KvK: 62049984
BTW Nr.: NL205289563B01